Web Design


Jeg har efterhånden designet mange hjemmesider til meget forskelligt brug. Nederst på siden kan du gå til de forskellige sider jeg har lavet og se resultatet af mit arbejde.

I den seneste tid har jeg arbejdet på et Intranet system til Mediehuset Århus. Intranettet er et lokalt "Internet" for de 100 brugere på værkstedet. Siderne er lavet i ASP (Active Server Pages) hvilket vil sige at man fx kan hente og gemme data i databaser - så den information der kommer op på skærmen altid er up-to-date.
På siderne er der bl.a. opslagstavler, billedarkiver og en kursusoversigt. Kursusoversigten vises og ændres direkte at brugeren fra en tilfældig maskine - fordi det hele styres via hjemmesidens brugerflade.
Desværre kræver alt dette lidt mere af serveren - og derfor kan jeg ikke vise det i aktion her på Teledanmarks servere.

Jeg arbejder i øjeblikket på nogle ASP sider. Se lidt af mit arbejde her. Siderne indeholder en kæmpe bunke nyttige værktøjer som fx SMS med telefonbog, søgning i min DVD & CD-ROM database, fotoarkiv, små spil og mange andre ting. Nogle af disse ting er skjult når man ikke er logget ind.

Her er nogle af de hjemmesider jeg har lavet:

Værkstedssammenslutningen - designede jeg da jeg var ansat hos Mediehuset Århus. Hjemmesiden bruger ASP kode til at søge i en database der indeholder en del af Danmarks filmværksteder.

Henning Ebbesen TV- & Filmproduktion - designede jeg da jeg var ansat i virksomheden. Jeg vedligeholder stadig hjemmesiden.

Erfa Djurs - var mit eksamensprojekt på HTX uddannelsen. Hjemmesiden er både på dansk og engelsk. Formålet med hjemmesiden var at skabe et fælles informationscenter for iværksættere i Danmark.

Swift.person.dk - en sjov lille side der henviser til denne hjemmeside. Der indgår bl.a. forskellige Java funktioner der gør siden interessant og levende.