Computer Party


En uge før vi gik ind i år 2001 var jeg med til at arrangere The Party 2000 - Back To The Roots. Her samles næsten 3000 mennesker med hver deres computer, for at dyste i forskellige konkurrencer indenfor grafik, lyd, animation, intro/demo og spil.
Jeg var med i NetCrew, der sørger for opsætning og servicering af det fysiske netværk til alle computerne. Vi knoklede i næsten 3 dage for at få monteret netværksudstyr i de 3 kæmpemæssige haller hvor arrangementet foregår. Omkring 100 switches og mange kilometer netværkskabel.
Under selve arrangementet fungerede NetCrew som "helpcenter" for problemer med netværk og backbone.
Udover The Party er jeg jævnligt med til at arrangere computer parties med op mod 150 deltagere. De sidste 4 år har jeg været med til at arrangere ToTaL DiSToRTioN, der afholdes på Mols og har ca. 120 deltagere. Ligeledes har jeg været med til at arrangere Elite Encounter i 1999.
Jeg har efterhånden styr på alt omkring switched netværk, strøm og NT samt en bred viden om FTP, ASP, Intranet og generel planlægning. Skriv endelig hvis du har spørgsmål.
Til de parties hvor jeg er en af de hoved ansvarlige står jeg bl.a. for strøm, netværk og servere.
Et netværk der kan servicere 150 brugere kræver mere end almindelig viden omkring Fast Ethernet, TCP/IP, OSI-modeller og switching. Hvis brugerne skal have en god oplevelse af netværket skal der et kraftigt backbone til.
Til ToTaL DiSToRTioN, der har været afholdt i de sidste 6 år, er vi 6 arrangører der har hver vores faste opgaver og ansvarsområder. En grundig planlægning er vigtig for et smertefrit arrangement.